16/07/2024

25. DOGARJEV SPOMINSKI TURNIR

1 min read

Zbor nogometnih trenera Varaždina već niz godina održava uspješnu suradnju sa trenerima Međimurja i Lendave, Slovenija kako na stručnom, tako i na sportskom planu. 

Tako je u sklopu kalendara aktivnosti održan već tradicionalni turnir u malom nogometu, na kojem su uspješni i gostoljubivi domaćini bili treneri Lendave. Ovogodišnji  triangl turnir koji je doživio svoje 25. izdanje, bio je kvalitetan i uzbudljiv, a sve u znaku sjajne igre varaždinskih trenera. Oni su igrom, atraktivnim potezima i golovima briljirali, a posebno su se među njima istaknuli sjajni Miljenko Mumlek i Nikola Šafarić. Sve to ne bi bilo moguće da nije bilo njihovih suigrača D.Kresingera, I.Terzića, J.Gavranovića, Z.Kastela, M.Kristića, S.Bajusa i D.Blažija, te voditelja D.Posavca i G.Labaša.

U prvom susretu savladali su domaćina Lendavu rezultatom 4:1, dok su u drugom susretu u uzbudljivoj i kvalitetnoj utakmici, prepunoj vrhunskih poteza i akcija savladali ekipu Međimurja s 2:1 i time osvojili prvo mjesto na turniru.

Kao što je to već običaj, nakon nogometnih uzbuđenja odigrano je treće poluvrijeme za prepunim stolom jela i pića, a međusobnim druženjem nastavljeno je prijateljstvo koje već godinama uspješno traje. 

Rezultati turnira:

  • Lendava  : Međimurje  1:4
  • Lendava : Varaždin  1:5
  • Varaždin : Međimurje 2:1

Poredak turnira:

  1. Varaždin
  2. Međimurje
  3. Lendava