30/11/2023

Natječaj za nastavni program trenera specijalista za rad s vratarima u nogometu UEFA A kategorije

1 min read

Nogometna akademija Hrvatskog nogometnog saveza objavljuje natječaj za upis na nastavni program edukacije za trenera specijalista za rad s vratarima u nogometu UEFA A kategorije (UEFA A GK), po modelu i programu Nogometne akademije HNS i UEFA-e. Program organizira Nogometna akademija HNS u trajanju od 120 sati nastave.

Nastava je obavezna i zahtjeva punu angažiranost polaznika na nastavi, a posebice na praktičnoj nastavi i u radu polaznika s vratarima unutar momčadi u klubovima.

Jedan dio nastave na programu edukacije za trenera/icu specijalista za rad s vratarima u nogometu UEFA A GK kategorije bit će organizirana u sportskom centru NA HNS-a, Vladimira Vidrića 12, 10 360 Sesvete, dok će se praktičan rad organizirati u matičnim klubovima polaznika (prema kriterijima iz Natječaja) i to sa seniorskim ekipama ili minimalno U-19 ekipama prvog ranga mladeži. U slučaju nemogućnosti praktičnog rada s vratarima u momčadi od strane polaznika u matičnim klubovima, iste će pronaći i organizirati NA HNS.

Sve pojedinosti o uvjetima, prijavama i potrebnoj dokumentaciji, kao i ostale obavijesti, dostupne su na ovoj poveznici.